Strandwandeling

strandwandeling4We gaan eens wat anders doen. Halverwege de heenwandeling splitsen we de grote groep in kleine groepjes van 4 tot 6 personen. Elk groepje gaat al wandelend een verhaal, waarin de fantasie de vrije loop mag hebben, maken. Overleg samen wat er vervolgens in het verhaal zou moeten gebeuren, stimuleer elkaars wonderlijke uitspattingen, verbaas je over de eigen inbreng. De verhalen worden aan het eind van de wandeling, als we in Egmond aan de koffie en verder zitten, verteld aan de gehele groep. Elk verhaal zal 5 tot 10 minuten duren. Let op: ieder groepje krijgt een thema mee dus tot dat thema wordt onthuld is iedereen blanco :).

strandwandeling3We verzamelen tussen 13:00 uur en 13:30 uur. Het verzamelpunt ontvang je na aanmelding. Om 13:30 uur gaat de groepswandeling van start, we lopen in een normaal tempo 7 km langs het strand richting Castricum aan Zee. Rond 14:15 uur gaan we de groep opsplitsen en al wandelend aan de verhalen beginnen. Uiteraard wordt de pauze in Castricum aan Zee niet vergeten waar we een half uurtje / drie kwartier iets gaan drinken. Om 15:45 uur beginnen we aan de terugwandeling en wordt verder gegaan met het maken van de verhalen. Naar verwachting zijn we om 17:30 uur terug in Egmond aan Zee. De totale afstand is ongeveer 15 km.

strandwandeling2Daarna is het borrelen en happen & snappen (voor eigen rekening) en luisteren naar de ontstane vertelsels! De after-zit is vrijwillig en vaak net zo gezellig als de wandeling zelf!

Kosten voor deze groepswandeling zijn € 3 per persoon, te voldoen op de dag zelf. Meld je je meer dan 1 week van tevoren aan dan betaal je slechts á 2. Maximaal aantal deelnemers = 30.
strandwandeling1Tot twee dagen van tevoren kan je kosteloos afmelden. De wandeling gaat onder alle weersomstandigheden door!

Datum voor de strandwandeling hierna: nog onbekend.


© 2014 SinglesWandelen.nl | Alle rechten voorbehouden