Stormy Weather

stormyweatherStorm & strand & singles. Een geweldige combinatie. Tegen de wind in ploegen. Op de terugweg worden voortgejaagd en rennen als een kind. Schreeuwen tot je schor bent. Wegspringen voor de aankomende golven. Wedden dat de warme choco na afloop in een etablissement opeens heel anders smaakt?

SinglesWandelen heeft helaas geen contact met de weergoden, dus wanneer het gaat stormen weten we niet. Het moet ook een goede storm zijn. Een noordwesterstorm in combinatie met hoog water (hoog water = getijwerking door de maanstand) is een ongelukkige combinatie. Het strand zou onbegaanbaar zijn. We wachten dus op de goede storm. Zoals een fijne zuidwesterstorm. Ook weer niet te hard, opdat treinen en auto’s kunnen blijven rijden. En het tijdstip moet goed zijn. Bij voorkeur laat in de middag, of vroeg op de avond.

Het kan dus zijn dat er helemaal geen StormyWeatherWandeling komt. Toch kan je nu al aangeven dat je geïnteresseerd bent, gebruik daarvoor het aanmeldingsformulier. Als er vervolgens een geschikte storm langskomt ontvang je per e-mail of sms (normaal tarief) de datum en het tijdstip. Je aanmelding-als-geïnteresseerde is dus geheel onder voorbehoud. Je weet immers niet of je kunt.

Als er een storm aankomt, en de datum / tijd is geschikt, dan sturen we je dus een e-mail of sms met het verzoek daar telefonisch of sms op te reageren. Je deelname is vervolgens definitief als dit door ons telefonisch of per sms is bevestigd. Maximaal 30 deelnemers.

De verwachting is dat we ongeveer twee uur op het strand zullen zijn.


© 2014 SinglesWandelen.nl | Alle rechten voorbehouden