Over Ons

SinglesWandelen is ontstaan in 2007 met een simpele oproep voor een strandwandeling. Langzaam aan is dit gegroeid. Medio 2009 werd de eerste website actief. Omdat er -onbedoeld- steeds meer dingen bijkwamen was in 2010 een naamswijziging nodig. De oude naam‘Strandwandelen voor Singles’ werd ingeruild voor ‘SinglesWandelen’ en in plaats van een langeurl kwam er het makkelijk te onthouden singleswandelen.nl

Wat gebleven is, is de geest van onze deelnemers. Singles die houden van natuur en stilte, een stevige wandeling in normaal tempo met andere singles kunnen waarderen, en na afloop genieten van appeltaart, chocolademelk, rode wijn, of ander happen & snappen. De vrijblijvende nazit is meestal bijzonder gezellig en warm.

SinglesWandelen is een particulier initiatief zonder winstoogmerk van mij (Dirk, 49, single). Ik houd van het strand en ben er zomer en winter elke week wel twee keer te vinden. Soms voor een kwartiertje, soms wat langer. Of een struintocht dwars door de duinen.

Tegelijk vind ik het leuk om te kletsen en nieuwe mensen te ontmoeten. Lekker samen wandelen, een prettig terras of strandtent halverwege voor de koffie of de warme chocolademelk en de appeltaart, en na afloop happen & snappen. Vandaar SinglesWandelen. Het blijft voorlopig nog wel liefdewerk – oud papier.

Een aantal activiteiten is uiteraard niet mogelijk zonder de belangeloze bijdrage van anderen, zoals bij de Strandwandeling met kampvuur/soep/stokbrood op 12-12-2009 en 6-2-2010. Voor het vele werk dat zij hebben verricht nogmaals mijn hartelijke dank.


© 2014 SinglesWandelen.nl | Alle rechten voorbehouden