Om Te Weten

Voor wie

Meenemen

Lid worden

SinglesWandelen is alleen voor singles. Singles staan over het algemeen meer open en gesprekken komen makkelijker op gang. Heb je al een paar keer meegewandeld en je bent vorige week iemand tegengekomen dan doen we daar niet moeilijk over.

Natuurlijk houd je van het strand/natuur en wandelen (anders had je deze site niet bezocht). Wij houden ook van de afwisseling. In een normaal tempo van 5 km/u wandelen, en halverwege en op het einde een lekker terras.

De een komt eerst voor de stilte en dan de gesprekken, voor een ander is wandelen het belangrijkste. Ieder mens is verschillend. Je komt voor hetgeen jij wilt.

Uiteraard neem je goede zin mee, om te genieten van het spel van licht en water, andere mensen te ontmoeten, gezellig te kletsen, wat je maar wilt.

Redelijke wandelschoenen zijn aanbevolen hoewel sommigen graag op blote voeten lopen. Buiten / op het strand kan het later op de middag ineens een stuk kouder worden. Neem daarom vooral een warme trui mee. Een regenjasje of regencape tegen een plotselinge bui is eveneens een aanrader. Een klein rugzakje of heuptasje met daarin ook een flesje water en een appel of banaan is handig.

Honden
Honden mogen niet mee.

Je hoeft geen lid te worden om deel te kunnen nemen aan de activiteiten van SinglesWandelen. Geen onnodige uitgaven derhalve.
Leeftijd Mobiele telefoon

SinglesWandelen is voor singles tussen de 35 en 55 jaar (tenzij anders vermeld zoals bij de Nachtwandeling en de Kookworkshop).

Vriendelijk verzoek om je dan even terug te trekken. Of laat hem gewoon rinkelen.
Groep Carpoolen Teken

Veel deelnemers komen een tweede of derde keer terug. Omdat er steeds nieuwe gezichten zijn kom je niet in een vaste groep. Elke groep, elke wandeling is weer anders.

Single, uitwaaien, wandelen, natuur, stilte, strand, 35+ of 40+, en actief en sportief buiten zijn, zijn al enkele overeenkomsten.

We streven naar een aangename getalsmatige verhouding tussen het aantal mannelijke en vrouwelijke deelnemers/sters. In de praktijk ligt dat tussen de 40/60 en 50/50. We blijven ons best doen.

Onze deelnemers komen voornamelijk uit Noord-Holland, Zuid-Holland, en Utrecht, maar ook uit bijvoorbeeld Almere en ‘s Hertogenbosch. Dan is het handig als je met iemand kunt meerijden. Maar ook als je uit Hoorn, Alkmaar, het Gooi of Haarlem komt kan carpoolen prettig zijn.

Heb je plaats in de auto of je wilt met iemand meerijden dan kan je een oproep in het gastenboek plaatsen of dit doorgeven bij aanmelding incl. woonplaats.

Plan je route met het openbaar vervoer via http://www.9292ov.nl/.

De kans dat je door een teek wordt gebeten is niet zo groot maar het kan altijd gebeuren.


© 2014 SinglesWandelen.nl | Alle rechten voorbehouden