Kom tot rust door te wandelen op Kreta

augustus 1, 2014 admin SinglesBlog

kom_tot_rust_door_te_wandelen_op_kreta.jpg

Voor een wandelvakantie is Kreta een perfecte bestemming. Het Griekse eiland biedt een mooi pakketje aan cultuur, historie, een prachtige gevarieerde natuur, pittoreske dorpjes en natuurlijk heerlijk weer. Een perfecte omgeving om helemaal tot rust te komen tijdens het lopen!

Gevarieerde wandeltochten

Kreta heeft een zeer gevarieerd landschap; in het vlakkere deel vind je een kleurrijk palet aan bloemen en uitgestrekte olijfboomgaarden waar je jezelf helemaal in kunt verliezen, je geest vrijmaken en uren kunt lopen. Ben je meer op zoek naar een echte uitdaging om je eigen grenzen te verkennen, dan zijn er in het bergachtige deel op Kreta een paar imposante kloven waar je doorheen kunt wandelen. Daarnaast is het ook mogelijk om te lopen naar één van de historische bezienswaardigheden, de overblijfselen uit de Romeinse en  Minoïsche tijd.

Je ziet dus dat het aanbod aan wandelroutes zeer groot en divers is. Afhankelijk van je eigen voorkeur kun je aan een georganiseerde (single) wandelvakantie deelnemen, waarbij de routes en accommodaties allemaal voor je geregeld en uitgestippeld zijn, maar je kunt het ook zelf avonturen door gewoon je rugzak om te binden, een wandelgids aan te schaffen en dan ‘de paden op, de lanen in’ te gaan. Beide vormen hebben elk hun eigen voordelen. Om je wandelvakantie helemaal perfect te maken, is het handig om vast meer te weten te komen over Kreta. Op deze website ontdek je alles over het Griekse eiland zodat je weet welke routes je wilt gaan lopen en bent verzekerd van een onvergetelijke wandelvakantie!

Comments are currently closed.


© 2014 SinglesWandelen.nl | Alle rechten voorbehouden